fredag 11 juni 2010

Använd samhällets gratis-tjänster - Öppna förskolan!


På Öppna förskolan där vi går finns massor av trevliga upplevelser. Vi har lärt oss sånger, babyrytmik, fikat och haft trevligt med andra utan att behöva betala mer än 10 kr för kaffe och smörgås! Öppna förskolan har verkligen mycket att erbjuda.
På vår Öppna förskola anordnades en Second hand-vecka där man kunde sälja sina begagnade barkläder och andra barnartiklar. Givetvis sålde jag där och fick in 400 kr, det enda jag behövde göra var att märka upp pris på det jag ville sälja sen låg det framme på ett bord i en vecka och så fick de som ville köpa lägga penga i ett kuvert.

På vår Öppna förskola erbjöds också en kurs i spädbarnsmassage av en certifierad instruktör. Kursen var sammanlagt vid 5 tillfällen och hela kursen (alla tillfällen sammanlagt!) kostade 50 kr och då ingick t.om. massageoljan. Kurser i spädbarnsmassage finns på många ställen och kostar i regel ungefär 1200 för en sån kurs.

Alltså: secondhandvecka + 400 kr och kurs i spädbarnsmassage + 1150 kr + många trevliga stunder tillsammans med andra barn och föräldrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar